Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen walgt van trend bij Nederlands elftal: 'Je moet alles maar leuk vinden...'

Laatste update:

Louis van Gaal voerde tijdens het WK in Qatar in dat de internationals hun partners en kinderen de dag na elke wedstrijd mochten begroeten op het trainingscomplex. Koeman neemt die regel op het EK in Duitsland over.

"Mensen vinden het heel vertederend...", constateert Derksen in Vandaag Inside Oranje. "Dit zijn multimiljonairs, die zijn drie dagen van huis, dus dan moet de hele familie overkomen..."

"Ik vind het allemaal zo'n overdreven gedoe", zegt Derksen, die een parallel trekt met de rest van de Nederlandse bevolking. "Er zijn mensen die hebben banen voor een hongerloon... Vrachtwagenchauffeurs zijn veertien dagen van huis. En bij Oranje moet de hele familie overkomen voor de leuke beeldjes en zo. Joh, schei uit. Win eens een wedstrijd."

"Je moet alles maar leuk vinden wat die jochies willen", aldus Derksen, die maandag opnieuw ook kritisch was op de zweetband van Memphis Depay. "Er is één speler met zo'n kolderieke band en dat is Memphis..."

"Ik hou nooit van spelers die de eenheid van het tenue doorbreken omdat ze op willen vallen", aldus Derksen. "En ik weet ook wel: het stelt geen reet voor, dus waar maak ik me druk om? Het wordt nu ook commercieel, want hij heeft er al 'who cares' in laten borduren? Nou, ik care zolang hij niet goed speelt."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Ben je het eens met Johan Derksen?

Meer nieuws

Reijnders lijkt kort na wedstrijd even vergeten tegen welk land hij speelde
12
Live meepraten op het EK: Slowakije - Roemenië
0
Live meepraten op het EK: Oekraïne - België
5
Phil Foden verlaat trainingskamp tijdelijk en keert terug naar Engeland
12
'Gerónimo Rulli brengt groot offer om Ajax deze zomer te kunnen verlaten'
8
'Meneer Van Dijk doet dat niet, die hangt de hele wedstrijd Beckenbauer uit'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties