Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Valentijn Driessen op z'n plek gezet na opmerking over Joey Veerman: '25 graden en kortsluiting in de bovenkamer'

Laatste update:

"Normaal gesproken zit hij (Koeman, red.) er tot medio 2026, dan hebben we het WK in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Daar zal Joey Veerman niet bij zijn. Het Oranjeshirt weegt voor Veerman veel te zwaar, zelfs na een geweldig seizoen bij PSV", zo luidde de bikkelharde conclusie van Driessen.

Leon ten Voorde, journalist van Tubantia en het Algemeen Dagblad, deelt een sneer uit aan Driessen, zonder specifiek zijn naam te noemen. "Ik lees nu al dat Veerman er over twee jaar niet bij is op het WK waarvoor de kwalificatie nog moet beginnen... De eerste dag boven de 25 graden en in de bovenkamer treedt kortsluiting op", schrijft hij op X. Ten Voorde voegt daar nog aan toe: "Niemand weet hoe het er over twee jaar voorstaat. Laten we ons eerst maar eens kwalificeren."

Kees Luijckx had bij EK-praat op ESPN net als Driessen stevige woorden over voor Veerman. "In de praktijk is Veerman nu klaar op dit EK, en ik denk zelfs dat hij het als Oranje-international nu heel moeilijk gaat krijgen. Dat had hij al in de hiërarchie en dat wordt nu zo veel moeilijker."

Perez denkt dat daar verandering in kan komen als Veerman komende zomer een transfer maakt. "Maar ik denk dat hij ook geen transfer gaat maken, Kenneth", reageert Luijckx. "Je krijgt niet zo heel veel kansen als international, de volgende spelers staan alweer klaar. Hij speelde nog slechter dan tegen Polen. Dan moet je van heel ver komen om dit op zijn leeftijd - want hij is ook al iets ouder - nog om te draaien. Ik zie dat niet gebeuren."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vriends vertrekt na acht seizoenen bij Sparta en gaat buitenlands avontuur aan
8
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
VZ Kort: Argentinië mist Messi in laatste groepsduel op Copa América
77
'Ajax en KRC Genk richten pijlen op Argentijn Julio Soler'
21
Van Bronckhorst haalt 25-voudig international van Portugal naar Besiktas
16
In de wandelgangen: José Mourinho wil grote naam naar Fenerbahçe halen
2

Meer sportnieuws

Reacties