Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse geen koploper na late gelijkmaker VVV-Venlo

Laatste update:

Het was clubtopscorer Tim Matavz die voor het eerste gevaar van de wedstrijd zorgde: na een voorzet van Milot Rashica, donderdag de grote uitblinker in de Europa League-wedstrijd tegen Lazio (2-3 verlies), schoot de spits van Vitesse op doelman Lars Unnerstall. De Duitser stond enkele minuten later weer op de goede plek na een kopbal van Bryan Linssen. Na 23 minuten was de ex-speler van Schalke 04 geklopt na een hard schot van Rashica, dat door de benen van de goalie ging, maar een treffer leverde het niet op. Net binnen het half uur lieten de gasten zich voor het eerst zien, toen Clint Leemans de bal een meter over schoot.

Vitesse was in de eerste helft de bovenliggende ploeg, maar wist dat te vertalen in doelpunten. De precisie ontbrak bij de ploeg van Henk Fraser: zo kwam een voorzet net niet aan bij Matavz en schoot Linssen rakelings naast op aangeven van Foor. Bij een stand van 0-0 zochten beide ploegen de kleedkamer op. Twee minuten na de thee was het wel raak: Matavz, die in de voorgaande vier Eredivisiewedstrijden vier keer trefzeker was geweest, schoot de bal beheerst in de hoek van het doel: 1-0. Een antwoord van VVV volgde via een schot van Ralf Seuntjens, maar zijn inzet verdween in de handen van Remko Pasveer.

Geleidelijk namen in de tweede helft de kansen af. Toch verscheen VVV na een uur spelen weer voor het doel van Pasveer. Torino Hunte speelde zichzelf vrij met een goede kapbeweging, maar zijn schot werd een prooi voor Pasveer. Vitesse kon ook nauwelijks meer gevaarlijk worden; een poging vanaf de middenlijn van Linssen bleek het enige hoogtepunt te zijn. Zeven minuten voor tijd ontsnapte de thuisploeg aan de gelijkmaker, maar Matt Miazga voorkwam de treffer. In de laatste minuut van de wedstrijd zou de 1-1 toch volgen: VVV kreeg een strafschop toegekend van scheidsrechter Dennis Higler en Leemans faalde niet vanaf elf meter en hielp zijn ploeg zodoende aan een punt.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
7
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties