Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse heeft aanwinst voor januari alvast te pakken

Laatste update:

Een week geleden maakten de Japanse media al melding van het naderende vertrek van Ota naar Nederland. Toen wilde Vitesse het nieuws niet bevestigen, maar nu de zaak is afgerond treedt men er zelf mee naar buiten. Ota heeft er vier jaar in Tokyo opzitten en gaat voor zijn eerste avontuur buiten Japan: eerder in zijn loopbaan speelde hij voor Yokohama FC (2006-2008) en Shimizu S-Pulse (2009-2011).

Mohammed Allach zegt namens Vitesse heel blij te zijn met de aanstaande samenwerking met Ota. De club zag hem meermaals aan het werk, zegt de technisch directeur. "Het is een vleugelverdediger die past bij onze manier van voetballen. Hij kan uit de voeten op de linksbackpositie, een positie in de selectie die tot deze investering dun bezet was. Daarnaast neemt hij met zijn 28 jaar de nodige ervaring met zich mee."

Vitesse versterkt de verdediging: Kosuke Ota heeft een contract voor 4,5 jaar getekend in Arnhem! (Foto van Vitesse.nl) #japansinternational #vanfctokyo #wezijnbenieuwd

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Had Vitesse wel behoefte aan een extra speler achterin?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties