Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse heeft beet en haalt Europees kampioen op huurbasis

Laatste update:

Mount trainde al als zesjarige mee bij Chelsea, waar hij vanaf Onder-8 alle jeugdteams doorliep. De veelvoudig Engels jeugdinternational drukte op het EK Onder-19 nadrukkelijk zijn stempel met een doelpunt en vier assists. Niet voor niets werd Mount bij Chelsea afgelopen seizoen verkozen tot 'Academy Player of the Year'. "Vitesse voelt voor mij als de juiste volgende stap in mijn carrière. Vitesse gaf mij een goed gevoel in de gesprekken", zo legt de tiener uit op de clubsite van Vitesse.

"Ook heb ik gesproken met andere spelers zoals Lewis Baker en Mukhtar Ali, die allemaal positief waren over de club. Ik heb heel veel zin om direct aan te sluiten bij Vitesse. Technisch directeur Mo Allach omschrijft Mount als 'een veelbelovende middenvelder met uiteenlopende kwaliteiten'. "We hebben hem vaak aan het werk gezien. Met zijn komst, en de andere middenvelders die we aan ons hebben gebonden, hebben we verschillende mogelijkheden om het middenveld in te kleden."

Meer nieuws

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
114
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties