Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse heeft beet op de transfermarkt en haalt aanwinst uit de Premier League

Laatste update:

Mazilu is blij met zijn huurtransfer naar Vitesse. "Dit is een ontzettend mooie kans voor mij. Vitesse is een prachtige club. Natuurlijk hoop ik de komende maanden belangrijk te kunnen gaan zijn voor het team. Ik heb er in ieder geval veel zin in en ga er vol energie voor."

Ook technisch directeur Bejamin Schmedes is in zijn nopjes met Mazilu's komst. "De vleugelpositie was een absoluut aandachtspunt. Helemaal met de langdurige blessure van Miliano Jonathans in het achterhoofd. Adrian is een talent en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring opgedaan. We zijn erg blij dat hij de tweede seizoenshelft bij Vitesse aan gaat sluiten en heten hem van harte welkom."

Schmedes hoopt voor 1 februari op meer versterkingen. "Daarnaast is het natuurlijk ontzettend fijn om te zien dat spelers als Davy Pröpper, Thomas Buitink en Mica Pinto steeds meer inzetbaar zijn. We hebben de komende maanden echt alles nodig." Met Mazilu krijgt trainer Edward Sturing een linksbenige rechtsbuiten tot zijn beschikking.

Mazilu kwam in zijn carrière tot dusver enkel uit voor Farul. In 46 officiële wedstrijden voor de Roemeense club was hij goed voor 9 doelpunten en 4 assists. Met Fazul werd Mazilu vorig seizoen voor de tweede keer in de Roemeense voetbalgeschiedenis kampioen.

Dit seizoen speelde Mazilu 25 officiële wedstrijden voor Fazul, waarin hij goed was voor 1 doelpunt en 2 assists. Met zijn jeugdliefde slaagde hij er niet in zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League.

Met Vitesse, waar hij door Brighton wordt gestald, gaat Mazilu vechten tegen degradatie. Afgelopen zondag verloor de hekkensluiter van de Eredivisie in de slotfase van Feyenoord (1-2). Vrijdagavond wacht om 20:00 uur een belangrijk uitduel met PEC Zwolle.

Is Adrian Mazilu een aanwinst voor Vitesse?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
3
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
19
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties