Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayer Leverkusen maakt er vijf en breidt ongeslagen reeks uit naar vijftig (!)

Laatste update:

Bij Leverkusen koos Alonso voor wat andere namen na de slopende halve finale in de Europa League tegen AS Roma (2-2). Zo belandden Jeremie Frimpong en Exequiel Palacios op de bank en werd er geen risico genomen met de licht geblesseerde Florian Wirtz, die dan ook ontbrak in de wedstrijdselectie.

Bochum begon energiek en kwam uit een hoekschop bijna op voorsprong, toen een kopbal maar net voorlangs schoot. Na een kwartier was het snel gedaan met de ambities van Bochum. Tella werd diepgestuurd en toen hij bijna voor het doel van Bochum-goalie Manuel Riemann verscheen, werd hij gehaakt door Felix Passlack. Doorgebroken speler, dus rood.

Bochum hield nog wel even stand, overleefde meerdere kansen, waaronder een schot van Granit Xhaka op de lat, maar moest uiteindelijk toch capituleren. Arthur gaf voor op Schick, die tussen twee verdedigers van Bochum raak schoot: 0-1. Op slag van rust verdubbelde Leverkusen de voorsprong. Tella werd neergehaald door Keven Schlotterbeck, waardoor Boniface een strafschop mocht nemen en daar dankbaar gebruik van maakte: 0-2.

Na rust was er niets meer aan de hand voor Leverkusen, dat via Schick en Boniface kansen liet liggen. Bochum liet zich ook nog even zien via Kevin Stöger, die net naast krulde. Leverkusen was niet altijd even scherp, zo bleek ook bij de kans van Schick halverwege de tweede helft. De Tsjech krulde net naast. Een kwartier voor tijd werd het alsnog 0-3 via Adli, die een hoekschop van Jonas Hofmann binnenkopte.

Vlak voor tijd werd het ook nog 0-4 via Stanisic. De Kroatische huurling van Bayern München, die tegen Roma de ongeslagen reeks in stand hield met een treffer in minuut 97, schoot verdekt raak in de korte hoek. Amper een minuut later stond Adli vrij voor Riemann, die met zijn voet voorkwam dat hij voor de vijfde keer moest vissen.

Die vijfde tegentreffer kwam er alsnog voor Bochum en Riemann, al kon de goalie daar weinig aan doen. De verdediging van Bochum lag volledig open, waardoor Stanisic kon kiezen tussen afleggen of zelf schieten. Grimaldo stond er beter voor, zag ook Stanisic, en dus mocht de Spanjaard de vijfde en laatste treffer van de avond binnenschuiven: 0-5.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
6
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
20
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
11
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties