Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax haalt Jelle ten Rouwelaar binnen voor nieuw seizoen

Laatste update:

Bij Ajax wordt Ten Rouwelaar de opvolger van Anton Scheutjens. Laatstgenoemde is sinds 2020 de keeperstrainer van het eerste elftal, maar zit wegens ziekte al enige tijd thuis.

Ten Rouwelaar speelde tussen 2007 en 2016 liefst 304 officiële wedstrijden voor NAC. Direct daarna ging hij verder als trainer van de doelmannen van de Bredase club. In 2020 verliet Ten Rouwelaar zijn geliefde NAC voor een avontuur in het buitenland.

Vanaf 2020 werkte Ten Rouwelaar twee seizoenen bij RSC Anderlecht. Daar had de oud-goalie onder meer Bart Verbruggen, momenteel keeper van Brighton & Hove Albion, onder zijn hoede.

In 2022 werd Ten Rouwelaar weggeplukt door Burnley, waar hij samenwerkte met hoofdcoach Vincent Kompany. Afgelopen zondag degradeerde Burnley definitief uit de Premier League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord is wachten zat en stelt harde deadline voor beoogde trainer Priske
1
Waarom Liverpool in deze Bundesliga-sensatie de opvolger van Van Dijk ziet
0
Sterkhouder beëindigt transfergeruchten: 'Speel volgend seizoen gewoon bij Ajax'
8
Oostenrijk maakt definitieve EK-selectie bekend: Feyenoorder Trauner gaat mee
2
Maurice Steijn denkt hardop na: 'Stel dat ik met Ajax kampioen was geworden?'
18
Vitesse heeft nog tien dagen om faillissement af te wenden: 'Billenknijpen'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties