Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse-icoon werkt aan volgend hoofdstuk: 'Denk dat ik een goede trainer word'

Laatste update:

De vijfvoudig Oranje-international was dit seizoen trainer van Vitesse Onder-16 en maakt na de zomer de overstap naar de Onder-19 van de Arnhemmers: "Ik heb nu anderhalf jaar m'n eigen team en begin het echt leuk te vinden. Ik vind het leuk om op het veld te staan, om met jongens bezig te zijn, ze te helpen en te kijken of ik ze verder kan helpen in hun carrière", vertelt hij in gesprek met de NOS.

De ambitie om het in de toekomst ook op hoger niveau te proberen ontbreekt niet bij Janssen: "Ik word wel trainer, ja en ga zeker wel verder", geeft hij aan. Als speler botste hij in het verleden regelmatig met zijn coaches, waaronder Frank de Boer bij Ajax, en Janssen denkt dat dit hem zelf weer kan helpen: "Daarom denk ik dat ik een goede trainer word. Omdat ik weet hoe je met spelers, met mensen, moet omgaan."

Denk jij dat Theo Janssen in de toekomst trainer zal worden van Vitesse?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
22
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties