Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse in extremis naar halve finale na curieus bekerduel

Laatste update:

De bezoekers uit Arnhem begonnen voortvarend aan de wedstrijd en creëerden naarmate de tijd verstreek grote kansen via Loïs Openda en Armando Broja. Een van richting veranderd schot van Openda in de zeventiende minuut eindigde in het zijnet. Uit de daaropvolgende hoekschop schoot Million Manhoef, maar dat deed hij wel recht in de handen van Alessandro Damen. Twintig minuten later kwam Excelsior goed weg: Broja werd door Patrick Vroegh met één pass alleen voor Damen gezet, waarna de huurling van Chelsea de bal te ver in de hoek wilde plaatsen. De rechterpaal stond een openingstreffer in de weg.

Een aderlating voor Letsch was het uitvallen van Thomas Bruns na een half uur spelen. Hij kon niet verder nadat hij verkeerd was terechtgekomen na een duel met Luigi Bruins en werd vervangen door Daan Huisman. Met Matús Bero en Sondre Tronstad miste Vitesse al twee belangrijke krachten op het middenveld. Excelsior, waar Brandon Ormonde-Ottewill in de eerste minuut aan de aandacht van de arbiter en de VAR ontsnapte na een toch zware charge op de enkel van Oussama Tannane, probeerde in de eerste 45 minuten waar mogelijk de voetballende oplossing te zoeken, maar een echte kans bleef uit. Het meeste gevaar was van Joël Zwarts afkomstig.

Ook in de tweede helft waren Excelsior en Vitesse aan elkaar gewaagd en ging het duel op en neer. De bezoekers, die net als in de eerste helft voortvarend uit de kleedkamers waren gekomen, hadden ook na 66 minuten het geluk niet aan hun zijde. Openda creëerde wat ruimte voor zichzelf en schoot de bal buiten het bereik van Damen op de rechterpaal. Vier minuten later was het wel raak toen Broja na voorbereidend werk van Riechedly Bazoer en Openda de 0-1 binnentikte. De VAR attendeerde scheidsrechter Dennis Higler er echter op dat Bazoer, die de bal vanuit een vrije trap aan Openda mee had gegeven, het leer niet helemaal stil had gelegd. De treffer werd zodoende afgekeurd.

Vitesse zette wat meer aan en was vier minuten voor tijd héél dicht bij de 0-1. Broja dacht de bal binnen te koppen, maar Damen kon de bal, met een beetje hulp van Bruins, net op tijd van de doellijn weghalen. Het was echter een voorbode van de winnende treffer in de extra tijd. Maximilian Wittek gaf een cruciale voorzet op Openda, die de bal beheerst in de rechterhoek schoot: 0-1.

-

Meer nieuws

Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
5
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
4
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
14
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties