Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse in vorm breidt zegereeks zonder tegendoelpunt verder uit

Laatste update:

Willem II had Vitesse bij een zege kunnen passeren op de ranglijst, maar dat zat er zaterdag geen moment in. De bezoekers lieten wel heel erg weinig zien en eigenlijk was het constant eenrichtingsverkeer naar het doel van Kostas Lamprou. De eerste kans van het duel kwam op naam van Marko Vejinovic, wiens vrije trap maar net naast ging, en Lamprou greep in bij pogingen van Valeri Qazaishvili en Denys Oliynyk. Vitesse was heer en meester en kreeg na een klein halfuur het doelpunt waar het zeker recht op had: Davy Pröpper knalde op de paal, waarna de bal voor de voeten van Labyad kwam. Hij kon van dichtbij simpelweg niet missen.

Jurgen Streppel hoopte op een reactie van Willem II, maar de gasten verbeterden niet. Kort voor rust resulteerde dat ook in de 2-0, die van grote schoonheid was. Oliynyk speelde de bal naar Traoré, die van ongeveer twintig meter van het vijandelijke doel zag dat Lamprou wat ver voor zijn lijn stond. De keeper werd gepasseerd met een fraaie boogbal, waardoor Vitesse met een goed gevoel kon rusten. Streppel greep niet in voor de tweede helft en gaf zijn spelers de kans om zich te revancheren voor de belabberde eerste vijfenveertig minuten.

Er veranderde echter niet veel. Vitesse bleef de bovenliggende partij en Willem II ontsnapte aan de derde tegentreffer, toen de thuisploeg dreigend in het vijandelijke strafschopgebied kwam, maar niemand de trekker wist over te halen. Veel viel er verder niet te genieten in de tweede helft, die behoorlijk gezapig was; Vitesse behield de controle, zonder zich maximaal in te spannen. Willem II gaat zodoende met een slecht gevoel aan de carnavalsfeesten beginnen.

-
Denk je dat Vitesse Europees voetbal gaat halen?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
9
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
21
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
14
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties