Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vitesse klopt opnieuw aan bij Chelsea en huurt 'Superkid of WBA''

Laatste update:

Manager José Mourinho wil dat het talent valuable first-team experience op gaat doen en zou hem dus in de Eredivisie speelminuten willen laten maken. Brown maakte in mei 2013 bij West Bromwich Albion zijn debuut in de Premier League en vertrok vier maanden later voor een opleidingsvergoeding van ongeveer 230.000 euro naar Chelsea.

The Superkid of WBA, zoals hij ook wel werd genoemd, zei in mei nog dat hij ook niet op huurbasis weg wilde bij Chelsea, maar in overleg met de technische staf lijkt hij alsnog overstag te gaan. Mourinho liet zich eerder al lovend over Brown uit: "Over een paar jaar is hij Engels international. Is hij dat niet, ben ik de schuldige. Dan ben ik daar verantwoordelijk voor."

Denk jij dat Isaiah Brown naar Vitesse gaat?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
7
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties