Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse komt het best uit catacomben na noodpauze tegen Groningen

Laatste update:

Van de voorgaande acht thuisduels in de Eredivisie wist Vitesse er slechts één te winnen, dus Groningen wist dat er iets te halen viel. Dat bleek in de vijfde minuut eens te meer. Jason Davidson werd in het strafschopgebied vastgehouden door Milot Rashica en arbiter Reinold Wiedemeijer was onverbiddelijk. Danny Hoesen benutte de strafschop met een strak schot in de linkerhoek. Zodoende heeft Eloy Room na zeventien kansen nog steeds geen penalty gestopt in de Eredivisie.

Na de bliksemstart van Groningen kreeg Vitesse kansen om langszij te komen. Pogingen van Ricky van Wolfswinkel, Navarone Foor, Rashica en Maikel van der Werff vormden de Arnhemse wapenfeiten, maar succes in de afronding bleef uit. Kort voor rust kreeg de ploeg van Henk Fraser alsnog waar het naar zocht. Sergio Padt stond aan de grond genageld na een vrije trap van Lewis Baker, die voor het eerst in zijn carrière drie duels op rij scoorde.

Beide ploegen kwamen met heldere intenties uit de kleedkamer: ze gingen allebei voor de voorsprong. Vitesse kwam er enkele keren gevaarlijk uit en Hoesen stuitte namens Groningen op Room. Ook Baker zocht nadrukkelijk naar zijn tweede doelpunt van de avond. Hij werd tweemaal bediend door Van Wolfswinkel, maar slaagde er beide keren niet in om Padt te verschalken.

Ondertussen viel de regen met bakken uit de hemel. Wiedemeijer besloot twintig minuten voor tijd om de wedstrijd stil te leggen; hij verklaarde het risico op gevaar voor de veiligheid niet te willen nemen. De onderbreking duurde een minuut of tien. Vitesse kwam daarna het best uit de catacomben en pakte de leiding, dankzij Leerdam. Na een vrije trap van Baker kopte Van der Werff op Padt, die moest toezien hoe Leerdam in de rebound eenvoudig binnenwerkte. Die voorsprong werd vervolgens met succes verdedigd.

Sinds de start van het seizoen 2015/16 scoorde er niemand vaker direct uit een vrije trap in de Eredivisie dan Lewis Baker: drie keer. #vitesse

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
6
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties