Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse komt met punt goed weg in Gelderse burenruzie

Laatste update:

De wedstrijd tegen Vitesse is voor de fans van De Graafschap de belangrijkste wedstrijd van het jaar, al leeft de Gelderse derby in Arnhem wat minder: daar leeft vooral de rivaliteit met NEC. Toch wil Vitesse natuurlijk ook niet verliezen van de Gelderse concurrent, die in de onderste regionen van de Eredivisie aan het knokken is voor lijfsbehoud. Op basis van kwaliteit heeft Vitesse op papier de overhand, terwijl De Graafschap het moet hebben van passie, inzet en strijd.

De werklust van de thuisclub kon niet voorkomen dat Vitesse na een kwartier spelen de score opende. Marvelous Nakamba probeerde het eens van grote afstand en keeper Hidde Jurjus kwam er niet bij: 0-1. Vitesse-trainer Rob Maas zal met de voorsprong gekregen hebben wat hij wilde, maar De Graafschap was niet uit het veld geslagen door de vroege achterstand. Het team van trainer Jan Vreman richtte zich op en kreeg even voor rust loon naar werken, toen spits Vincent Vermeij op prachtige wijze uithaalde voor de gelijkmaker.

Dat was nog niet alles voor ex-Ajacied Vermeij, die op handen wordt gedragen door de fanatieke fans van De Graafschap: de spits tikte vlak na rust binnen bij een voorzet van Andrew Driver. Vitesse was de kluts kwijt en de Arnhemmers kwamen er in de Gelderse derby niet meer uit. De Graafschap controleerde en ging voorzichtig op zoek naar de 3-1, maar Driver en Robin Pröpper schoten in kansrijke positie over.

Het was voor de Superboeren zaak om de wedstrijd uit te spelen, ware het niet dat Baker de fans op De Vijverberg een flinke kater bezorgde. De Engelsman haalde uit van afstand en zijn prachtige schot was keeper Jurjus te machtig. In de slotfase moest Vitesse met tien verder door een tweede gele kaart voor Kosuke Ota; doelpunten vielen er niet meer.

-
Denk je dat De Graafschap degradeert?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties