Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'

Laatste update:

In de slotfase, toen ADO tegen een dramatische 7-1 achterstand aankeek, daagde Lamprou zijn directe tegenstanders uit. Hij liet het balletje achteloos onder zijn voeten doorgaan en trachtte zijn opponent voor schut te zetten met een zogeheten rainbow flick, gepopulariseerd door onder anderen Neymar en Jay-Jay Okocha.

Dat uitlokken viel niet in goede aarde bij de Haagse defensie. Onmiddellijk zochten zij de confrontatie met de Griek en ook Jeroen Manschot onderhield even een woordje met de aanvaller.

Sjors Blaauw, de ESPN-commentator van dienst, waarschuwde en die boodschap bleek niet ongegrond. Na de uitlokkende truc van Lamprou zag de verslaggever de bui al hangen. "Je moet niet teveel gaan uitdagen, voor je het weet krijg je een rotschop", waarschuwde hij.

Dat bleek drie minuten later wel, toen Van Hintum compleet onbesuisd een spijkerharde charge inzette op de aanvaller. "Zo ja, die zag je aankomen", omschreef Blaauw de roekeloze sliding van de routinier. Een directe rode kaart was het terechte gevolg.

De wedstrijd werd in de eerste helft bovendien behoorlijk ontsierd. Niet alleen het spel van ADO was barslecht, ook de supporters lieten zich van hun allerslechtste kant zien. Meegereisde fans van ADO gooiden het nodige vuurwerk het veld op en zorgden voor brandgaten in het kunstgrasveld.

Daardoor werden de supporters nog voor aanvang van de tweede helft met bussen teruggebracht naar Den Haag. De wedstrijd hervatte ruim 45 minuten later, waarna het van kwaad tot erger ging voor de Hagenezen. "Het kan nooit eens normaal gaan bij wedstrijden tussen Excelsior en ADO Den Haag", zo citeerde Voetbal International na afloop uit de mond van Kenzo Goudmijn.

Meer nieuws

Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
5
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
0
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
12
'Juventus is bereid 2 spelers te verkopen om komst Joshua Zirkzee te realiseren'
9
Memphis Depay reageert mysterieus op vraag over gepersonaliseerde hoofdband
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties