Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse laat na om Heracles naar de slachtbank te leiden

Laatste update:

Trainer John Stegeman heeft het weer aardig op de rit bij Heracles Almelo, maar tegen zijn ex-club Vitesse (Stegeman debuteerde in 1995/96 als profvoetballer in Arnhem) wist hij dat hij een zware wedstrijd kon verwachten. Vitesse speelt uitstekend voetbal, al blijven de prestaties vooralsnog wat achter bij het goede veldspel. Door de daverende 0-4 bekeroverwinning op Ajax zat het met het vertrouwen wel goed bij Vitesse, dat in de openingsfase ook de betere ploeg was tegen laagvlieger Heracles.

De eerste grote kans was echter voor de bezoekers. Oussama Tannana probeerde het met een vrije trap van afstand en Vitesse-keeper Room had de grootste moeite met de inzet, omdat de bal door de muur van richting werd veranderd. De tweede kans was eveneens voor Heracles en nu was de mogelijkheid nog groter. Na een prima aanval over rechts werd Iliass Bel Hassani vrij voor Room gezet, maar weer verrichtte de sluitpost een uitstekende redding.

Heracles kreeg door de speldenprikken misschien het idee dat er iets te halen viel, ware het niet dat het bij rust 3-0 stond en de wedstrijd was gespeeld. Op aangeven van Renato Ibarra maakte Bertrand Traoré fraai doch achteloos, nonchalant met binnenkant van de voet, de openingstreffer. Na een rappe counter kwam de 2-0 op naam van Zakaria Labyad, die tegendraads binnenschoot. De assist kwam van de voet van Marko Vejinovic, die betrokken was bij zijn zestiende goal van het seizoen (negen treffers, zeven assists). De 3-0 was weer van Traoré, na een heerlijk passje van Davy Pröpper.

Vitesse had de drie punten dus in de tas en dat zorgde ervoor dat het tempo flink omlaag ging na rust. Heracles Almelo nam het initiatief over en kreeg tal van kansen op de 3-1, wat leidde tot gemor op de Arnhemse tribunes. Tannane (twee keer) en Bryan Linssen hielpen enorme mogelijkheden om zeep; telkens bleek de uitstekend spelende Room een te grote sta-in-de-weg. In de slotfase mocht de thuisploeg de bal weer hebben, maar de urgentie was allang verdwenen uit het spel van de Gelderlanders. Dat keeper Room werd uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd, zei eigenlijk wel genoeg.

-
Denk je dat Vitesse na de winterstop nog klimt richting de top vijf?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
3
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
13
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
12
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties