Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse laat Servische belofte met langdurig contract transfervrij gaan

Laatste update:

De speler gaat nu in België of Italië op zoek naar een nieuwe werkgever. Vanuit die landen zou veel interesse zijn in de jeugdinternational, die in 2013 nog Europees kampioen werd met het Servische elftal voor spelers onder negentien jaar. Djurdjevic rekende er na het vertrek van Bertrand Traoré op dat hij eerste spits zou zijn bij Vitesse, maar kwam bedrogen uit: Dominic Solanke en Milot Rashica genieten de voorkeur.

Vitesse nam Djurdjevic in januari 2014 over van Rad Belgrado, waar hij in het seizoen 2012/13 als piepjonge speler zijn potentie toonde. Hij scoorde 9 maal in 23 wedstrijden en maakte een half jaar later dus de overstap naar Nederland. In Arnhem kwam Djurdjevic niet verder dan 27 duels. Slechts één keer mocht hij de volle negentig minuten volmaken.

"Ik wil graag wekelijks op het hoogste niveau spelen en die garantie kon Vitesse mij niet bieden", zegt Djurdjevic. "Ik denk dat het beter is dat ik mezelf bij een andere club verder ontwikkel. Ik ben blij dat Vitesse begrip heeft voor mijn standpunt en mij de mogelijkheid biedt elders aan de slag te gaan. Ik wens Vitesse een succesvol seizoen toe."

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
13
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties