Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse loopt weg met toptalent: 'Het is echt onvoorstelbaar'

Laatste update:

Van Bergen stond in de seizoensouverture tegen Willem II (1-4) in de basis en mocht in het met 1-2 verloren thuisduel met ADO Den Haag invallen. Vitesse-hoofdscout Marc van Hintum is lyrisch over de kwaliteiten van de tiener, maar waakt voor te veel optimisme. "Ik ben met dit soort jongens altijd bang dat het te snel gaat. We zijn er in Nederland goed in dat soort jongens binnen no-time als toptalent te bestempelen, terwijl negen van de tien spelers het vervolgens niet redden."

"We zetten voetballers snel op een voetstuk, maar donderen ze er net zo snel weer vanaf", zo stelt Van Hintum in gesprek met Voetbal International. Volgens de oud-speler van onder meer Vitesse kan de ontwikkeling van een voetballer nooit worden voorspeld. "Dat het met Mitchell zó snel zou gaan, wist niemand. Echt onvoorstelbaar."

Denk jij dat Mitchell van Bergen ooit voor een Nederlandse topclub gaat spelen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties