Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse mist Dasa vanwege Jom Kipoer en mikt op Europese overwintering

Laatste update:

Bero ontbrak vanwege ziekte tegen RKC, maar miste geen minuut in alle andere officiële wedstrijden van Vitesse dit seizoen. De middenvelder kwam tot scoren in beide voorrondewedstrijden tegen Dundalk. Hij vormt normaliter met Sondre Tronstad het hart van de Arnhemse defensie. Million Manhoef, Daan Reiziger en Dominik Oroz zijn er nog niet bij, communiceert Vitesse. De eerste twee spelers ontbreken al langer vanwege blessureleed; Oroz was er tegen RKC vanwege een positieve coronatest voor het eerst dit seizoen niet bij.

Het gemis van Dasa noopt trainer Thomas Letsch tot het kiezen van een andere rechtsback. In de laatste zes wedstrijden had Dasa een basisplaats. Hij maakte in de laatste Conference League-voorronde een wonderschoon doelpunt in de uitwedstrijd tegen Anderlecht (3-3) en leverde in de returnwedstrijd (2-1 zege) de assist bij beide doelpunten van Maximilian Wittek. Romaric Yapi, deze zomer transfervrij overgekomen van Brighton & Hove Albion, lijkt de meest logische vervanger van Dasa. Hij had op zondag 22 augustus nog een basisplaats tegen Willem II (0-3 nederlaag) en werd toen in de rust vervangen door Dasa.

Letsch zegt woensdag op de persconferentie voor de wedstrijd dat hij met Vitesse wil overwinteren. "Vergis je alleen niet in Mura", waarschuwt de trainer. "Dat is de kampioen van Slovenië en dat is een puike prestatie." Letsch noemt het bereiken van de groepsfase 'een grote en bijzondere prestatie van Vitesse' en wil bij de bovenste twee eindigen. "Ook al zitten we in een loodzware groep met Tottenham Hotspur en Stade Rennes. Maar dan is de start hier in Mura van immens belang."

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
4
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
20
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
5
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
125

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties