Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse moet zuinig winkelen: 'Een klein potje, maar meer ook niet'

Laatste update:

Toch spreekt trainer Peter Bosz zeer zeker niet van een leegloop in Arnhem. Zo'n kwalificatie van de spelersgroep noemt hij 'onzin' in een interview met Voetbal International. "Ik denk dat zeventig, tachtig procent van de selectie hetzelfde is als vorig jaar. Dat is een groot verschil met pakweg twee jaar geleden. Destijds was ik nieuw bij de club en kende ik alleen Marko Vejinovic van Heracles. Nu ken ik de spelers en weten zij hoe ik wil spelen. We staan er goed op", vindt Bosz.

Behalve de genoemde namen speelt straks ook Jan-Arie van der Heijden niet meer bij Vitesse. Het contract van de verdediger liep ten einde en hij besloot op zoek te gaan naar iets anders. Onderdak voor het nieuwe seizoen heeft hij evenwel nog niet. De club trok Sheran Yeini, Maikel van der Werff en Zhang Yuning al wel aan voor het seizoen 2015/16 en bovendien huurt Vitesse Lewis Baker van Chelsea. Of er nog wat bijkomt, is maar de vraag. "Ik wist dat er een klein potje vrij zou komen als we Pröpper en Vejinovic zouden verkopen. Maar meer ook niet. Wij kunnen geen gigantische transferbedragen betalen."

Zal er straks een competitief Vitesse staan, denk je?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties