Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse open voor verkoop 'onprofessionele' Büttner: 'Hij mist het vuur'

Laatste update:

"We staan open voor verhuur of verkoop van Alexander Büttner", zegt technisch directeur Marc van Hintum in gesprek met de lokale krant. De Gelderlander reconstrueert hoe Büttner de afgelopen tijd zich niet aan de regels heeft gehouden: "Langzaam verliest hij de aansluiting bij Vitesse. Ondanks waarschuwingen van de staf en Fraser. De Doetinchemmer mist het vuur en de discipline en verschijnt zelfs te laat op de training."

Büttner had een ongezond eetpatroon en kampte als gevolg daarvan vaak met overgewicht, schrijft het dagblad. Toen de verdediger in januari 2017 werd aangetrokken door Vitesse, was hij tien kilo te zwaar. De ex-speler van onder meer Manchester United moet door de maatregel van Fraser het trainingskamp van Vitesse in Spanje aan zich voorbij laten gaan. Ook zaakwaarnemer Aleksandar Bursac heeft al aangegeven dat de toekomst van zijn pupil waarschijnlijk niet meer in Arnhem ligt.

Büttner kwam een jaar geleden over van Dinamo Moskou en kwam dit seizoen tot nu toe twaalf keer in actie in de Eredivisie. In november verloor hij echter zijn basisplaats aan Lassane Faye. Hij maakte zijn laatste opwachting voor Vitesse op 2 december in de wedstrijd tegen Feyenoord. Het was al duidelijk dat Büttner verhuurd mocht worden, maar nu kan de verdediger ook definitief vertrekken uit GelreDome.

Verwacht jij dat Alexander Büttner deze winter vertrekt bij Vitesse?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
75
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties