Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse pakt door en maakt derde aanwinst officieel: 'Ik kan niet wachten'

Laatste update:

Bij Viktoria Plzen speelde Hajek verschillende wedstrijden in Europees verband, onder meer in de groepsfase van de Europa League. In seizoen 2017/18 werd Viktoria Plzen pas in de achtste finales uitgeschakeld door Sporting Portugal. In hetzelfde jaar werd Hajek landskampioen met Viktoria Plzen.

Hajek, de derde versterking na Armando Obispo en Jay-Roy Grot, kijkt uit naar zijn avontuur in Arnhem. "Ik ben heel blij met deze stap. De faciliteiten bij Vitesse zijn uitstekend en de ambities spreken mij aan", vertelt hij op de clubsite van Vitesse. "Het is een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik kan niet wachten om aan te sluiten bij de groep."

"We moesten anticiperen op het vertrek van Maikel van der Werff en de noodgedwongen gestopte Arnold Kruiswijk", licht technisch directeur Mo Allach toe. "We hebben na Armando Obispo opnieuw een centrale verdediger kunnen halen. Tomas brengt ervaring met zich mee en gaat de concurrentiestrijd aan met onze andere verdedigers."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties