Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse pas in blessuretijd naar overwinning in Noordwijkerhout

Laatste update:

Vitesse worstelt in de competitie behoorlijk en staat voorlaatste. Scoren is tot nu toe het grootste manco gebleken en dat ging ook tegen VVSB niet makkelijk. Traoré krulde al na een paar minuten de bal voorlangs het doel van Ronald van der Meer. De tweede kans ging er eveneens niet in: Abiola Dauda, die tegen Excelsior nog een hattrick maakte, schoot uit de rebound over nadat Marko Vejinovic al op Van der Meer stuitte. Kort daarop mochten de geel-zwarte bezoekers echter alsnog juichen.

Traoré schoot met links binnen in de lange hoek en zette de 0-1 op het bord. De voorsprong kwam Vitesse toe gezien de kansenverhouding. Het team van Peter Bosz hield de controle over het duel en gaf bijna niets weg, maar in de aanval en afronding bleef het slordig. Denys Oliynyk mikte te hoog en een voorzet van Davy Pröpper belandde op de lat. Een oude voetbalwet trad vervolgens in werking: VVSB scoorde wél, waar Vitesse de mogelijkheden almaar onbenut liet.

Nadat Van der Slot al naast had geschoten was het twintig minuten voor tijd tóch raak. Uit een hoekschop van Vladimir Jozic kopte de rechtsback binnen. Vitesse voelde de druk toenemen en drong wat meer aan, waarbij Vejinovic het met een hard schot probeerde. Doelman Van der Meer voorkwam echter een nieuwe achterstand voor VVSB. Aan de overkant groeide Van der Slot bijna uit tot de held van de avond, toen hij Eloy Room weer onder vuur nam. De keeper redde ternauwernood. Vlak daarop sloeg Ibarra, die Dauda had afgelost, toe voor de winnende.

-

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
7
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
35
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
103
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
43
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties