Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse plaatst zich dankzij Grbic en Bero voor achtste finale Conference League

Laatste update:

Ten opzichte van het heenduel ontbrak aan Arnhemse zijde de geschorste Loïs Openda, terwijl Bero juist terugkeerde van een schorsing en Yann Gboho uit de basis hield. Riechedly Bazoer trainde afgelopen dagen weer mee met zijn ploeg, maar hij was nog niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Thomas Buitink werd enkele uren voor de wedstrijd vader en ontbrak bij de wedstrijdselectie. Aan de overzijde kreeg Ferdy Druijf, afgelopen week nog goed voor de openingstreffer, een plek in de basiself van trainer Ferdinand Feldhofer.

Vitesse schoot werkelijk uit de startblokken, want na drie speelminuten gaf het scorebord al een 1-0 stand aan. Eli Dasa had een uitstekende dieptepass in huis waarmee hij Grbic het zestienmetergebied in stuurde. De spits wierp een vluchtige blik omhoog, waarna hij vol overtuiging raak schoot in de rechterbovenhoek. In de achttiende minuut zorgde Rapid voor een moment van opwinding. Dejan Ljubicic had fraai schot in huis, maar doelman Jeroen Houwen liet zich niet verrassen en bracht redding. Een minuut later viel aan de overzijde de 2-0.

Wederom was er een cruciale rol weggelegd voor Dasa, die ditmaal Bero in het strafschopgebied bediende. De middenvelder had een uitstekende aanname in petto en zorgde met een snoeihard schot voor de verdubbeling van de voorsprong. Nadien bleef Vitesse nadrukkelijk op zoek gaan naar een nieuwe treffer. Voor rust was het tot driemaal toe Nikolai Baden Frederiksen die dicht bij de 3-0 kwam. In twee gevallen ontbrak het de aanvaller aan scherpte en nauwkeurigheid in de afronding, terwijl hij in de 36ste speelminuut een doelpunt afgekeurd zag worden wegens buitenspel.

In het tweede bedrijf zorgde Maximilian Wittek voor het eerste gevaar. Hij beproefde zijn geluk met een gevaarlijk schot, maar doelman Niklas Hedl reageerde alert en voorkwam een derde tegentreffer. Halverwege de tweede helft kwam Rapid goed weg. Na een uithaal van Grbic op Hedl kon Dasa uit de rebound van dichtbij afdrukken; de inzet werd echter net voor op de lijn gekeerd door aanvoerder Srdjan Grahovac. De verdediger leek de bal met de arm te raken, al kon de situatie door afwezigheid van een VAR niet opnieuw beoordeeld worden. In de 77ste speelminuut dacht Jacob Rasmussen de bevrijdende 3-0 aan te tekenen, maar ook hij scoorde vanuit buitenspelpositie: doelpunt afgekeurd. Hoewel het nog spannend werd in de slotfase, slaagde Vitesse erin de voorsprong over de streep te trekken.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties