Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse slaat bod uit Londen op Bony af: 'It had been turned down!!!!'

Laatste update:

Waarschijnlijk hebben the Hammers, die eerder ook al Andy Carroll een vast contract gaven, ook daadwerkelijk dat bod uitgebracht op de 24-jarige Bony. Jack Sullivan, de zoon van clubeigenaar David Sullivan, laat dinsdag namelijk via Twitter weten dat Vitesse een voorstel van de Premier League-club naar de prullenbak heeft verwezen. We will not be signing Bony. We have made a bid, but it been turned down!!!!!!!!, schreef Sullivan op het sociale medium.

Afgaande op de woorden van Sullivan lijken de Londenaren geen nieuwe poging meer te zullen ondernemen om de topscorer van de Eredivisie in te lijven. De interesse van West Ham in Bony was overigens niet nieuw, want de club wordt al enkele maanden in verband gebracht met de international. Bony, die in 2011 overkwam van Sparta Praag, liep eerder al een transfer naar Aston Villa mis. Nu West Ham en ook Swansea lijken te zijn afgehaakt, moet Bony wachten op een nieuwe belangstellende club.

Speelt Wilfried Bony komend seizoen in Engeland?

Meer nieuws

Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
4
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
5
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
29
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties