Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse sluit na mislukte flirts met topclubs alsnog deal in Engeland

Laatste update:

"We zijn er blij mee dat we deze deal hebben kunnen sluiten. In een lastige transferperiode is deze stap voor zowel de club als de speler de beste uitkomst. We wensen hem veel succes met de rest van zijn carrière", verklaart technisch directeur Johannes Spors het tussentijdse vertrek van Clark bij Vitesse. De linksback kwam sinds zijn entree in 2018 tot 57 wedstrijden in de hoofdmacht. Het vertrek van de Engelsman hing al enige tijd in de lucht. Vitesse bood hem vorig jaar zomer aan om het contract te ontbinden, maar daar ging Clark niet op in.

De nu vertrokken Clark, die al eerder uitkwam voor Hull City, moest bij Vitesse Maximilian Wittek en Million Manhoef voor zich dulden wat betreft de linksbackpositie. Clark werd vorig jaar zomer genoemd bij Leicester City, als mogelijke vervanger van de naar Chelsea vertrokken Ben Chilwell. Ook Liverpool, Tottenham Hotspur en Crystal Palace werden nog niet zolang geleden in verband gebracht met de Engelse verdediger, die nu dus op het derde profniveau terugkeert in zijn vaderland. Hij verbleef vorig jaar al enkele maanden in Engeland, terwijl zijn zaakwaarnemer er alles aan deed om een nieuwe club voor hem te vinden.

Vitesse nam eerder deze transferperiode ook al afscheid van de linksbenige vleugelaanvaller Filip Delaveris. Daartegenover stond de komst van verdediger Dominik Oroz en aanvaller Noah Ohio. Beide winteraanwinsten hebben inmiddels hun debuut gemaakt in de hoofdmacht van de huidige nummer drie in de Eredivisie.

'Leicester City meldt zich bij megatransfer in Eredivisie voor opvolger'

De Engelse club kijkt in Nederland rond naar een geschikte opvolgers voor één van zijn sterspelers.Lees artikel

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties