Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pijnlijke vergissing: fans van Barcelona bekogelen eigen spelersbus met vuurwerk

Laatste update:

Barcelona wist vorige week het heenduel in de kwartfinale van de Champions League met 3-2 in het Parc des Princes te winnen en dus werd de ploeg van Xavi voor de return opgewacht door een uitzinnige menigte.

Op beelden is te zien hoe de spelersbus wordt onthaald door duizenden fans nabij Estadi Olímpic Lluís Companys. Een enkeling van hen dacht echter de bus van Paris Saint-Germain te herkennen.

Op beelden is te zien hoe met fakkels en voorwerpen naar de bus wordt gegooid terwijl er f*ck PSG wordt geroepen. De reden voor de vergissing is vermoedelijk de grote hoeveelheid rook die ontstond door de vele fakkels.

Ook zou de bus van Barcelona veel lijken op die van Paris Saint-Germain. "Een vijandige aankomst die niet past bij de verhoudingen tussen beide clubs", schrijft Marca.

De vergissing bereikte ook de spelers van Barcelona, die bij aankomst bij het stadion hun ongeloof uitspraken. "Ik denk dat ze dachten dat het de bus van PSG was", aldus Marc Guiu tegen Iñaki Peña.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
59
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties