Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse-uitblinker: 'Ik hoop op een dag op die positie door te breken'

Laatste update:

Traoré was al goed voor elf competitietreffers en was afgelopen weekend nog tweemaal trefzeker tegen Excelsior. "Het gaat best goed, maar eigenlijk ben ik een middenvelder", zegt hij in Voetbal International. "Een aanvallende middenvelder met scorend vermogen. Ik hoop op een dag ook op die positie door te breken. Niet dat ik er slechter van word: in de afgelopen anderhalf jaar heb ik geleerd op drie posities te spelen. Dat neem ik mee in de rest van mijn loopbaan."

Vitesse hoopt Traoré volgend seizoen ook nog te kunnen huren van Chelsea, maar zal daar voorlopig nog geen duidelijkheid over krijgen. De Afrikaan weet dat zijn Londense werkgever, waar hij nog tot medio 2018 onder contract staat, uiteindelijk zal beslissen. Vitesse staat momenteel vierde in de Eredivisie en gaat vol voor Europees voetbal.

Bertrand Traoré lijkt mij een betere middenvelder dan een spits

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
1
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
27
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
9
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties