Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse vecht zich naar puntendeling na prachtreddingen Hahn

Laatste update:

In een aantrekkelijke beginfase maakten beide ploegen aanspraak op een treffer. Bryan Linssen, Jake Clarke-Salter en Roy Beerens hadden in de eerste 25 minuten goede mogelijkheden de Arnhemmers op voorsprong te brengen, maar Warner Hahn zorgde met enkele knappe reflexen dat de thuisploeg de nul vasthield. Aan de andere kant van het veld hadden de Friezen mogelijkheden en het was Michel Vlap die de score opende.

De middenvelder, die eerder in de wedstrijd enkele kansjes onbenut liet, ontving een goede voorzet van Kik Pierie, torende boven de defensie van Vitesse uit en kopte vanaf een meter of zes raak: 1-0. Nadien kroop Heerenveen iets meer uit zijn schulp, maar de ploeg van Leonid Slutsky bleef kansen creëren. Matavz en Linssen waren bij tijd en wijle gevaarlijk en ook na de pauze bleef het druk voor het doel van Hahn. Beerens was twee keer dicht bij de gelijkmaker, terwijl Dave Bulthuis bijna een eigen doelpunt maakte.

Trainer Jan Olde Riekerink probeerde met het inbrengen van debutant Ben Rienstra, die inviel voor aanvaller Arber Zeneli, meer grip op het duel te krijgen. Vitesse bleef echter de betere partij en Matavz had de 1-1 op zijn schoen. De spits verwerkte een voorzet van Alexander Büttner op de paal. Het was wachten op de eerste treffer van de bezoekers, maar Heerenveen hield in eerste instantie stand, mede dankzij Hahn.

Uiteindelijk moest de doelman tien minuten voor tijd het hoofd buigen. Matavz kwam bij een voorzet goed voor zijn man en knikte de verdiende gelijkmaker in het net: 1-1. Na de treffer van de Sloveen ontspon zich een aantrekkelijke slotfase met hachelijke momenten aan beide kanten van het veld. Gescoord werd er echter niet meer in het Abe Lenstra Stadion, waardoor beide teams genoegen moesten nemen met een punt.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties