Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse verliest na wedstrijd tegen Heerenveen het spoor van Ajax

Laatste update:

Vitesse ging een week geleden verrassend onderuit op bezoek bij PEC Zwolle en verzuimde daarmee om de koppositie over te nemen van Ajax. De Amsterdammers wonnen zaterdagavond wél van de ploeg van trainer John Stegeman, waardoor Vitesse moest afrekenen met sc Heerenveen om in het spoor van Ajax te blijven. De Friezen presteren dit seizoen echter ook uitstekend en bezetten voorafgaand aan het bezoek aan Arnhem de zevende plek in de Eredivisie. In de eerste helft had Vitesse echter het beste van het spel in eigen stadion.

Darfalou, Million Manhoef en Oussama Tannane kregen mogelijkheden, voordat Vitesse met 39 minuten op de klok de score wist te openen. Tannane stond met een fraaie actie andermaal aan de basis van een doelpunt van Vitesse. Danilho Doekhi schoot op aangeven van de aanvallende middenvelder in eerste instantie nog tegen Loïs Openda op, waarna de bal voor de voeten van Darfalou viel. De Algerijnse spits schoot al vallend de val in de rechterbovenhoek, buiten het bereik van doelman Erwin Mulder. Nadat Openda in blessuretijd nog een kans onbenut had gelaten, sloot Vitesse de eerste helft met een goed gevoel af.

Na rust was het spelbeeld echter behoorlijk anders en al snel kwam Heerenveen op gelijke hoogte. Vitesse-doelman Remko Pasveer redde aanvankelijk nog tot twee keer toe, na schoten van Benjamin Nygren en Florandus. In derde instantie was de sluitpost echter kansloos, waardoor Floranus de gelijkmaker aantekende. Nadat Heerenveen in de eerste fase na rust het overwicht had, ontspon zich in het laatste kwartier een interessante wedstrijd met kansen over en weer. Ondanks mogelijkheden voor Joey Veerman en Tannane kreeg het duel in Arnhem echter geen winnaar meer.

-
Terechte uitslag?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
120
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties