Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse vindt nieuwe crisismanager met behoorlijke staat van dienst

Laatste update:

Vitesse was op zoek naar een nieuwe crisismanager door het vertrek van algemeen directeur Peter Rovers. Laatstgenoemde verlaat de nummer voorlaatst van de Eredivisie op 1 april. Van der Kraan kwam al snel in beeld en werd voorgedragen door commissaris Peter van Bussel.

Van der Kraan heeft een bewezen staat van dienst. Zo hielp hij verschillende clubs uit crises en was hij ook al eens werkzaam bij Vitesse. Tussen 2004 en 2012 hielp hij de Arnhemmers al eens van de ondergang.

Na het vertrek van Karel Aalbers in 2000 rezen de schulden van Vitesse tot grote hoogte. Middels een grootscheepse reddingsactie van Van der Kraan kon de club blijven voortbestaan. In 2012 vertrok hij na een conflict met toenmalig eigenaar Merab Zjordania.

Na zijn dienstverband bij Vitesse ging Van der Kraan aan de slag als extern adviseur bij Fortuna Sittard en als algemeen directeur bij FC Den Bosch. In het seizoen 2018/19 besloot hij over te stappen naar FC Twente.

Van der Kraan wordt door zijn ruime ervaring gezien als iemand die op korte termijn de rijen weer kan sluiten bij Vitesse. De zeventigjarige Brabander moet samen met een nog op te richten managementteam de crisis te lijf gaan in Arnhem.

Belangrijkste klus voor Van der Kraan lijkt het redden van de proflicentie. De Arnhemmers zagen onlangs de overname voor de Amerikaan Coley Parrey worden afgekeurd door de licentiecommissie van de KNVB.

Daarnaast loopt er nog een onderzoek naar de Russische invloeden uit het verleden. Wanneer wordt bewezen dat Roman Abramovitsj in het verleden directe betrokkenheid heeft gehad binnen de club kan dat tot grote problemen leiden.

Meer nieuws

Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
26
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
9
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
26
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
35
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties