Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse weert mogelijke spionnen van Ajax in aanloop naar bekerfinale

Laatste update:

Letsch kiest al het hele seizoen voor het 3-5-2-systeem en lijkt dat weer te gaan doen. Ten opzichte van het competitieduel met ADO Den Haag (0-0) van vorige week lijkt verdediger Alois Oroz zijn basisplek kwijt te raken aan Danilho Doekhi, uit voorzorg geen deel uitmaakte van de selectie in Den Haag. Verder komt de vermoedelijke opstelling overeen met die van vorige week vrijdag.

Vitesse moet het stellen zonder Patrick Vroegh. De middenvelder, die tegen ADO de gehele tweede helft meedeed, is mogelijk tot het eind van het seizoen uitgeschakeld door een hamstringblessure. Maximilian Wittek trainde deze week vanwege een schouderblessure enkele keren apart van de groep, maar is wel fit. Letsch acht zijn ploeg in staat om de beker te veroveren ten koste van Ajax.

"Ik verwacht niet dat wij zomaar tien kansen krijgen. Uit die enkele keer moeten we dus ook rendement halen. Voor ons is dat een punt van aandacht, gezien de laatste competitiewedstrijden", geeft de trainer toe op de persconferentie. Vitesse speelde twee van de laatste drie duels met 0-0 gelijk. In september won Ajax in competitieverband met 2-1 van Vitesse, ondanks een rode kaart voor Edson Álvarez in de slotfase van de eerste helft.

"We verloren met 2-1. Door twee kapitale fouten", blikt Letsch terug op die wedstrijd ."Maar we waren lange tijd gelijkwaardig en lange tijd ook beter. Zeker in de eerste helft hadden we moeten toeslaan. Daar hadden we twee keer moeten scoren. Uiteindelijk sloeg Ajax toe. In ondertal. Goed beschouwd waren ze die dag dus beter. Maar wij putten veel vertrouwen uit die wedstrijd."

Uitreiking beker
De aanvoerder van de winnende bekerfinalist krijgt de trofee zondag niet uitgereikt van een clubicoon, meldt De Telegraaf. Normaliter wijzen de twee finalisten ieder een clubcoryfee aan die de 'Dennenappel' overhandigt aan de winnende aanvoerder, maar vanwege de coronacrisis moet de aanvoerder van de winnende ploeg de beker dit jaar zelf van het podium pakken.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Doekhi, Bazoer, Rasmussen; Dasa, Tronstad, Tannane, Bero, Wittek; Broja, Openda.

-
Wie wint zondag de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
5
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
34
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties