Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse weet niet te stunten in knotsgek duel met drie rode kaarten

Laatste update:

De ruim 1.500 meegereisde Vitesse-supporters zagen een opvallende afwezige aan de aftrap in het Tottenham Hotspur Stadium. Loïs Openda had zich verslapen voor de wedstrijdbespreking en werd door Letsch op de bank geposteerd. Conte trad, in tegenstelling tot het heenduel in Arnhem, dit keer wel met de grote namen aan en begon onder meer met Harry Kane, Lucas Moura, Eric Dier en Heung-Min Son. Laatstgenoemde had na twee minuten spelen al de kans op de openingstreffer, maar zag zijn inzet van de lijn worden gehaald door Riechedly Bazoer nadat hij Schubert had omspeeld.

Na een kwartier spelen werd de score alsnog geopend door Son, die een rebound aan de rechterkant van het strafschopgebied achter Schubert schoot. Vitesse had even daarvoor de paal geraakt via Maximilian Wittek. The Spurs trokken het duel na een weifelende beginfase steeds meer naar zich toe en waren andermaal dichtbij een treffer via Son. Ditmaal trof de Zuid-Koreaan echter de binnenkant van de paal. Het bleek voor Vitesse uitstel van executie, daar Moura de score halverwege de eerste helft alsnog verdubbelde. De Braziliaan had een vrije doortocht richting Schubert en faalde niet: 2-0.

Toen Jacob Rasmussen de bal nog voor het halfuur ongelukkig achter zijn eigen doelman gleed en Tottenham op 3-0 zette, leek het duel gespeeld. Maar Vitesse richtte zich op en bracht de marge nog voor rust terug naar één. Diezelfde Rasmussen kopte al snel na de eigen goal raak uit een corner van Wittek en werd daarmee de eerste speler in de Conference League met een doelpunt én een eigen doelpunt in dezelfde wedstrijd. Zijn aansluitingstreffer werd vijf minuten later gevolgd door de 3-2. Na geklungel in de defensie bij Tottenham plaatste Matús Bero de bal met de binnenkant van de voet beheerst in de rechterhoek buiten bereik van Hugo Lloris.

In het tweede bedrijf lag de amusementswaarde aanzienlijk lager. Met de inmiddels ingevallen Openda liet Vitesse zich wel voor het eerst zien. Het was de Belgische aanvaller die Lloris tien minuten na de rust tot een knappe redding dwong. De Arnhemmers werden vervolgens geholpen door Tottenham, waar Romero met een tweede gele kaart vroegtijdig naar de kant moest na een overtreding op Openda. De ploeg van Letsch draaide de duimschroeven daarop aan en was heel dichtbij via Bazoer, maar hij zag zijn bekeken schot gepakt worden door Lloris. Het verzet was gebroken toen ook Doekhi met een tweede gele kaart kon inrukken. Vitesse eindigde het duel met negen man, toen Schubert in de absolute slotfase hands maakte buiten de zestien.

-

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
30
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties