Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse wijst mogelijke plek van acht coronabesmettingen aan

Laatste update:

"We hebben een heel strikt protocol en proberen zoveel mogelijk afstand in acht te nemen tot elkaar", benadrukt Johannes Spors in gesprek met De Telegraaf. De technisch directeur, hoofd opleidingen Edward Sturing en Nicky Hofs leiden momenteel de trainingen en zullen de coaching bij de thuiswedstrijd tegen Sparta voor hun rekening nemen. "De coaches hebben een kantoor. Daarin hebben we alle maatregelen genomen, die nodig leken te zijn."

"We hebben de ramen open, er wordt onderling afstand gehouden en er wordt gedesinfecteerd. Af en toe komen de trainers daar samen en dat lijkt toch de plek te zijn geweest, waar de infectie verspreid is." Spors weet dat de impact nog vele malen groter zou zijn geweest als het om acht voetballers zou zijn gegaan. "Je ziet het overal in Europa gebeuren. Dit is ons leven in 2020. Het is een geluk bij een ongeluk, dat er geen spelers besmet zijn. Al wachten we nog op de uitslag van de laatste testronde voor de wedstrijd tegen Sparta. Dat is altijd weer een spannend moment en zeker nu."

"Het beste moment van de week is als je de informatie krijgt, dat iedereen negatief is getest. Het kan altijd een gamechanger zijn." Bij Vitesse leeft niet het gevoel dat de aanpak heeft gefaald, al kijkt men of de protocollen moeten worden aangepast. "Het is gebeurd, doordat het virus maar een heel klein gaatje in de verdediging nodig heeft om toch door te dringen", benadrukt de sportbestuurder. "Het is duidelijk, dat het virus erg aanwezig is en we moeten enorm opletten met zijn allen. Ook voor de spelers is dit weer een waarschuwing hoe alert ze moeten zijn."

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties