Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse zet Riechedly Bazoer uit selectie na misdraging

Laatste update:

Bazoer zou op de training hebben nagetrapt bij ploeggenoot Daan Huisman en ging daarna verbaal de strijd aan met trainer Thomas Letsch en aanvoerder Remko Pasveer. Letsch heeft Bazoer daarop geschorst voor het duel met AZ. De basiskracht, een belangrijke speler in de ploeg van Letsch, laat daarmee zijn laatste kans liggen om zich in de kijker te spelen bij bondscoach Frank de Boer, die zondag de voorselectie van Oranje bekendmaakt.

Bazoer zorgt niet voor het eerst in zijn carrière voor disciplinaire problemen. De verdediger annex middenvelder werd bij FC Porto bijvoorbeeld uit de selectie gezet door trainer Sergio Conceiçao vanwege een gebrek een discipline. Bij Vitesse raakte de spelmaker in het verleden meermaals in conflict met toenmalig trainer Leonid Slutsky en raakte hij op de training slaags met Jay-Roy Grot.

Volgens De Telegraaf is er een groot verschil met het incident van vorig jaar: Bazoer toonde ditmaal direct berouw na zijn emotionele uitbarsting. Hij bood na de training zijn excuses aan en daardoor overwoog Letsch om hem toch te laten spelen tegen AZ en op een andere manier een straf uit te delen. Een deel van de spelersgroep was echter van mening dat Bazoer te erg over de schreef ging tegen Letsch en dat er een schorsing moest volgen, klinkt het. Er zijn zaterdagmiddag wel intensieve gesprekken gevoerd en daardoor is de lucht grotendeels geklaard. Na het weekend zal Bazoer weer aansluiten op het trainingsveld, is de verwachting.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties