Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vito van Crooij gaat Sparta verlaten en wordt 'in één klap miljonair'

Laatste update:

Van Crooij gaf aan het eind van vorig seizoen meermaals aan zijn zinnen te hebben gezet op een buitenlands avontuur. Een dag voor het verstrijken van de transferdeadline, lijkt het daar dus alsnog van te komen. Van Crooij had nog een contract tot medio 2024 bij Sparta, dat volgens het dagblad een flink bedrag gaat overhouden aan de transfer. De 27-jarige aanvaller kwam in Nederland naast Sparta ook uit voor VVV-Venlo en PEC Zwolle.

Afgelopen seizoen eindigden de Rotterdammers met trainer Maurice Steijn knap als zesde op de ranglijst. In de finale van de play-offs om Europees voetbal bleek FC Twente echter een maatje te groot (2-1). Van Crooij had een belangrijk aandeel in het successeizoen van zijn ploeg. In 34 Eredivisie-duels kwam hij tot 12 doelpunten en wist hij daarnaast ook nog eens 11 assists af te leveren.

Sparta had al rekening gehouden met een vertrek van Van Crooij. De club trok aan het begin van de transferperiode Camiel Neghli aan. De Rotterdamse club maakte voor zijn diensten een half miljoen euro over aan De Graafschap. Neghli viel dit seizoen al twee keer in namens Sparta, een doelpunt of een assist liet hij nog niet noteren.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties