Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vivianne Miedema: 'Sorry voor de mensen die hebben gekeken'

Laatste update:

Miedema opende weliswaar de score, maar toch was de aanvalsleidster van Oranje niet helemaal tevreden met haar eigen wedstrijd. "Ik speelde niet mijn beste duel, sorry voor de mensen die hebben gekeken", excuseerde ze zich na afloop bij de NOS. "Maar het is de kwartfinale van een WK, het is 35 graden. Dan weet je dat het moeizaam gaat worden. Ik ben ontzettend blij dat ik het weer heb kunnen doen."

"Italië speelt heel opportunistisch en daarom moesten wij heel geduldig zijn", analyseerde Miedema de kwartfinale. "We moesten ervoor waken dat we niet 45 minuten als een gek zouden gaan en dat we na rust op zouden zijn. Dat hebben we goed gedaan. We hadden na rust nog wat over en dan zie je waar we toe in staat zijn." Er stond ook redelijk wat druk op de Leeuwinnen, legde Miedema uit. "De halve finale bereiken, dat had niemand durven dromen en daar ben ik heel trots op. Vanavond zal het besef wel komen."

Van der Gragt kopte tien minuten voor het einde de 0-2 tegen de touwen. "Fantastisch. Misschien is het wel een beloning voor de moeilijke aanloop die ik had, ja. Voor de rest maakt het me eigenlijk niet zoveel uit wie de goal maakt." De hitte speelde de voetbalsters parten, beaamde Van der Gragt. "Je zag dat we er best veel last van hadden, ja. Maar daar moeten we natuurlijk allebei mee dealen. Wel is het lekker als je dan even een drinkpauze mag hebben."

"De eerste vijf minuten voetbalden we heel aardig, daarna zakten we weg en werd het wat slordiger", besloot Van der Gragt. "In de tweede helft pikten we het weer op en ging iedereen vrij voetballen. We gaan naar Tokyo!" Engeland heeft zich ook al geplaatst voor Tokio. Duitsland en Zweden strijden zaterdagavond in Rennes om het laatste olympische ticket.

-
Gaat Nederland wereldkampioen worden?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties