Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vlaar en Aston Villa geven na rust voorsprong weg tegen Liverpool

Laatste update:

Liverpool had in de openingfase het betere van het spel en mocht het zichzelf dan ook aanrekenen dat het na een half uur spelen tegen een achterstand aankeek. Het gebrek aan stootkracht, los van Luis Suárez, kwam echter duidelijk aan het licht. De Premier League-topscorer was met een bekeken balletje na achttien minuten spelen de enige die voor enige serieuze dreiging zorgde namens de bezoekers, waar Aston Villa juist wel kansen kreeg. Zo had Gabriel Agbonlahor zijn ploeg al na een kwartier aan een voorsprong moeten helpen; hij schoot echter voor een half leeg doel op het lichaam van José Reina.

Na een halfuur spelen was de goalie van Liverpool echter kansloos. Agbonlahor vond Benteke, die met een fijne volley de score opende. De bezoekers werden nadien beter en beter, maar vonden telkenmale doelman Brad Guzan op hun pad. De Amerikaan hield Gerrard twee keer van scoren af en maakte ook een nieuwe inzet van Suárez onschadelijk. Meteen na rust moest de sluitpost van Aston Villa zich echter alsnog gewonnen geven.

Liverpool had namelijk niet veel tijd nodig om de wedstrijd na de pauze te kantelen. Twee minuten na de hervatting maakte Henderson er op aangeven van Coutinho 1-1 van. Hij deed dat door de bal op fraaie wijze over Guzan binnen te lepelen. Dik tien minuten later was het weer raak: nadat Coutinho al een ferme kans had laten liggen, werd Suárez gevloerd in de zestien. De daaropvolgende strafschop werd feilloos benut door aanvoerder Gerrard.

Heel erg veel liet Aston Vila na die 1-2 niet meer zien, al kregen de gastheren nog wel een dot van een kans op de gelijkmaker. Andreas Weimann presteerde het echter om de bal voor een vrijwel open doel over de lat te schieten. Alleen in de slotfase werd het nog even spannend: Benteke dacht met zijn tweede van de middag alsnog een punt te hebben gered, maar zijn treffer werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.

-

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
45

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties