Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vlaar, Huntelaar en Kuyt willen zege: 'Wedstrijd weggooien? Nooit'

Laatste update:

Veel fans en ook enkele internationals vinden de strijd om de derde plek bepaald niet belangrijk. Wereldkampioen worden is wat telt en alle plekken daarachter doen er niet toe, is de mening bij velen. Vlaar vindt echter dat Oranje er wel wat van moet maken. "Goud is het enige dat telt in de sport. Maar om de wedstrijd tegen de getergde Brazilianen zomaar weg te gooien, voor het oog van de hele wereld, dat nooit", zegt hij tegen OnsOranje.

Klaas-Jan Huntelaar sluit zich aan bij de verdediger. Hij zegt altijd te willen winnen, dus ook een troostfinale tegen Brazilië. "Er is altijd teleurstelling als je niet in de finale staat. Maar ik wil het toernooi graag goed afsluiten. Aan de andere kant voel je de hele sfeer als een koude douche uit je lijf en uit de ploeg vloeien. Het gaat toch maar om één plek."

Dirk Kuyt speelt, gezien zijn 33 jaar, zeer waarschijnlijk voor de allerlaatste keer mee op een WK. Hij wil erbij zijn en meedoen en dus ook winnen tegen Brazilië. "Ik kan me nog herinneren dat de jongens in 1998, toen zij op het WK in Frankrijk die troostfinale in Parijs tegen Kroatië lieten lopen, daar achteraf grote spijt van hadden. Dat gevoel wil ik later niet hebben. Daarom moeten we gewoon derde worden", zegt de alleskunner.

-
Maakt het jou nog uit of Nederland derde wordt of vierde?

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
11
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
26
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
28
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
36
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
15
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties