Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vlaar kan geluk niet op: 'Man, het is ongelooflijk wat ik allemaal meemaak'

Laatste update:

Vlaar kan amper geloven wat zijn teamgenoten en hij voor elkaar hebben gekregen en kan zijn geluk niet op. "Ik besef het nog niet", geeft de verdediger van het Nederlands elftal aan in gesprek met Helden. "Ik merk om me heen aan de reacties hoe bijzonder het is wat we hebben bereikt. De FA Cupfinale is zo prestigieus. En die speel ik straks op 30 mei. Man, het is toch ongelooflijk wat ik allemaal meemaak."

Villa kwam zondag nog wel op achterstand tegen Liverpool, maar won uiteindelijk met 2-1 en dus kijkt Vlaar uit naar de finale op Wembley, waar Arsenal zal proberen om voor de tweede keer op rij de FA Cup te winnen. De Nederlander gaat er echter van uit dat zijn elftal de nummer twee van de Premier League partij zal kunnen bieden. "Geloof me, we zijn echt niet kansloos. De overwinning op Liverpool geeft ons zo veel energie." Daarna hoopt Vlaar nog met Oranje mee te doen tegen Letland. "Het voetballeven lacht me weer toe", zegt de stopper.

-
Denk je dat Aston Villa de FA Cup gaat winnen?

Meer nieuws

PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
0
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
17
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties