Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vlap slaat terug naar De Mos: 'Het is laag om mijn familie erbij te halen'

Laatste update:

Dit seizoen kwam Vlap tot 22 competitieduels voor Anderlecht, al ging het vijf keer om een invalbeurt en zaten er wedstrijden tussen waarin hij één of twee minuten speelde. Het dieptepunt voor Vlap was de wedstrijd tegen Sint-Truiden (4-1 zege) op 20 oktober 2019, toen hij zelfs geen deel uitmaakte van de wedstrijdselectie. Ruim een maand later, op 24 november, kreeg zijn vader Jan Vlap op Twitter de vraag van een volger of zijn zoon in de basis zou staan in de wedstrijd tegen KV Kortrijk (0-0). "Nee, dat helaas niet. Ik wil je nog meer tekst en uitleg geven, maar dat is niet verstandig via dit medium", schreef de vader van Vlap toen.

In Het Nieuwsblad toonde De Mos zich vervolgens kritisch op de rol die Vlap senior speelt. "Het eerste probleem van Vlap is dat zijn vader zich te veel bemoeit. Michel moet zijn pa eens intomen: stop met tweeten", stelde de analist. "Dat overbeschermende kantje. Hij verliest daardoor al zijn geloofwaardigheid bij coaches en bij medespelers. Ken jij andere profs met zulke vaders? Ik niet." In gesprek met dezelfde krant laat Vlap enkele maanden later weten dat de uitspraken van De Mos hem niet raken. "Koppel het gewoon los van mijn familie, want dat is laag", aldus de van sc Heerenveen overgekomen zomeraankoop van acht miljoen euro.

"Ik heb nu eenmaal een familie die erg hecht is. Mijn pa is zelf coach, komt graag kijken en deelt al eens zijn mening. Dat gaat niet veranderen", voegt Vlap eraan toe. In de laatste vijf duels van Anderlecht had hij wel een basisplek; in zijn laatste twee optredens kwam hij bovendien tot scoren. Vlap weet dat er scherp op zijn prestaties wordt gelet. "Mijn transferprijs gaat niet veranderen. Die acht miljoen creëert hoge verwachtingen, maar zulke prijzen worden tegenwoordig betaald voor jongens die zestien keer scoorden in de Eredivisie. Ik bepaalde dat niet", aldus de Nederlander, die op zeven goals staat. "Heb je dan een slecht eerste seizoen gehad?"

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties