Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Völler ontkracht 'onzin' over geplaagde Bosz: 'Is er met de haren bijgesleept'

Laatste update:

Leverkusen is geen schim van de ploeg die voor de winterstop een aanval deed op de koppositie en zelfs even de ranglijst aanvoerder in de Bundesliga. Dit kalenderjaar werden slechts drie van van de veertien officiële wedstrijden in winst omgezet. Bovendien werd de ploeg in de achtste finale van de strijd om de DFB Pokal uitgeschakeld door Rot-Weiss Essen, dat uitkomt in de Regionalliga West. Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Gladbach, dat negende staat. Geruchten over een mogelijk ontslag van Bosz bij een volgende nederlaag worden door Völler de kop ingedrukt. "Dat is onzin en is er met de haren bijgesleept", aldus de algemeen directeur. "De wedstrijd tegen Gladbach is geen finale voor onze trainer."

Völler ziet desondanks in dat zijn club niet in de beste vorm verkeert. "Er zijn op dit moment veel dingen die niet functioneren", aldus Völler. "De feiten zijn duidelijk: in de Europa League zijn we tegen Young Boys door een goede ploeg uitgeschakeld, maar het moest over twee wedstrijden te doen zijn. In de beker zijn we in Essen uitgeschakeld, waar je eigenlijk verder moet komen. En in de Bundesliga teren we op de punten die we vorig jaar hebben verzameld. We verdedigden eerst beter. En ik heb ook zelden zo veel langdurige blessures meegemaakt."

Eén van de geblesseerden is op dit moment Sinkgraven, van wie donderdag bekend is geworden dat hij de komende weken niet inzetbaar is. De 25-jarige vleugelverdediger heeft een spierscheuring opgelopen tijdens de training en staat volgens de medische staf van de club zo'n drie weken buitenspel. Bovendien werd maandag bekend dat Bosz dit seizoen geen beroep meer kan doen op Timothy Fosu-Mesah. De Oranje-international viel uit in de wedstrijd tegen SC Freiburg en heeft zijn kruisband afgescheurd.

-

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
0
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
5
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties