Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vloek van Béla Guttmann' duurt voort voor Benfica

Laatste update:

De eerste helft van de eindstrijd in Turijn was niet goed en de wedstrijd kenmerkte zich voornamelijk door een aantal stevige overtredingen. Verdedigers Federico Fazio en Alberto Moreno van Sevilla hadden na tien minuten al een gele kaart gekregen voor pittige overtredingen. Bij de actie van de eerste was Miralem Sulejmani (ex-sc Heerenveen en ex-Ajax) het slachtoffer en de buitenspeler moest zich zichtbaar geëmotioneerd laten vervangen.

Pas in de blessuretijd van de eerste helft kwam het duel tot leven en de kansen waren voor Benfica. Vleugelspeler Maxi Pereira tikte de bal van dichtbij op keeper Beto, de sluitpost redde ook op een inzet van Rodrigo Moreno en scheidsrechter Felix Brych gaf geen penalty toen de doorgebroken Nicolás Gaitán tuimelde in het strafschopgebied. Het bleek een voorbode op een veel interessantere tweede helft: zo saai als het voor de pauze was, zo leuk was het in de eerste fase na rust.

Direct na de pauze regende het al kansen. Benfica-aanvallers en bijna-naamgenoten Rodrigo Moreno en Rodrigo Lima misten een drieluik aan kansen en aan de andere kant was José Antonio Reyes de gevaarlijkste man. Op aangeven van Coke poeierde de Spanjaard op de vuisten van keeper Jan Oblak. In de slotfase zette Benfica nog maar eens aan. Een knal van Lima werd uit de bovenhoek getikt door Beto, een kopbal van Ezequiel Garay zeilde maar net over het Spaanse doel.

Op basis van de tweede helft verdiende Benfica de overwinning, maar scoren deden de Portugezen niet en daardoor kwam het aan op verlenging. In de extra tijd kreeg Sevilla plots een van de grootste kansen van de wedstrijd. Spelmaker Ivan Rakitic stuurde ploeggenoot Carlos Bacca op fantastische wijze weg, maar de laatste knalde de bal wild de tribunes in. Verder was het geen bijzondere verlenging en zeker Sevilla leek blij met de strafschoppen. Dat was terecht. De eerste misser werd genoteerd door Óscar Cardozo, die twijfelde en de bal door Beto naast getikt zag worden. Rodrigo Moreno miste eveneens, waardoor Sevilla (dat vier onberispelijke strafschoppen nam) de beker kreeg.

-
Sevilla heeft terecht gewonnen

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
8
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
29
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties