Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga

Laatste update:

Het duel tussen Schalke en Osnabrück stond oorspronkelijk voor afgelopen weekend gepland, ware het niet dat de stad Osnabrück met onmiddellijke ingang een schriftelijk bevel uitvaardigde om het Bremer Brücke-stadion niet langer te gebruiken.

Concreet is dat te wijten aan structurele gebreken in de constructie van het dak van het stadion en de daarmee samenhangende veiligheidsrisico's. Het onderkomen van de nummer laatst van de 2. Bundesliga zal eerst grondig onderzocht en gerenoveerd moeten worden.

Aangezien het vanwege wettelijke voorschriften niet mogelijk was om de wedstrijd op het reguliere moment af te laten werken, werd besloten het duel te verplaatsen naar dinsdagavond met een andere speellocatie. Het duel werd daarom afgewerkt in het stadion van Sankt Pauli.

Bijzonderheden


Bij Schalke verschenen met Thomas Ouwejan en Steven van der Sloot twee Nederlanders aan de aftrap. Zij zagen hoe al na vijf minuten een 0-2 voorsprong werd genomen. Met amper twee minuten op de klok zorgde Keke Topp op aangeven van Simon Terrode voor de 0-1.

Schalke draaide de duimschroeven meteen stevig aan en kwam al snel op een 0-2 voorsprong. Ron Schallenberg onderschepte de bal op het middenveld, waarna hij Kenan Karaman in staat stelde om de marge te verdubbelen.

Ook na rust was het Schalke dat de klok sloeg. Na slecht uitverdedigen van Osnabrück schoot Assan Ouedraogo raak in de korte hoek voor de 0-3. Het slotakkoord, een kwartier voor tijd, kwam opnieuw van de voet van Topp.

Scoreverloop


2' 0-1 Keke Topp (assist Simon Terrode)
5' 0-2 Kenan Karaman (assist Ron Schallenberg)
65' 0-3 Assan Ouedraogo (assist Paul Seguin)
75' 0-4 Keke Topp (assist Paul Seguin)

Meer nieuws

Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
0
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
11
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
22
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties