Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voetbal betekent alles voor me, maar mijn huwelijk gaat toch voor'

Laatste update:

"Voetbal betekent alles voor me, maar mijn huwelijk gaat toch voor", zegt Kalisse vrijdag in het Algemeen Dagblad. De aanvaller heeft er alles aan gedaan om de bruiloft te verzetten. "De aanbetaling was al gemaakt en de mensen van de trouwlocatie konden niet schuiven met de datum. Als iemand het vandaag goed doet op mijn plek, kom ik misschien wel weer op de bank."

"Zo'n excuus hoor je niet elke dag", reageert Lammers op de reden van de afwezigheid van Kalisse. "Moussa heeft het direct verteld en zat er behoorlijk mee in zijn maag. Hij had alles ruim van tevoren geregeld en kon het gewoon niet meer verzetten."

-

Meer nieuws

Kieft geeft 2 spelers ondanks groots seizoen weinig kans op basisplek in Oranje
0
Vriendin Evgeniy Levchenko verkozen tot mooiste voetbalvrouw van 2024
0
Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig
0
'PSV wil ster van de Future Cup wegplukken uit jeugdopleiding van Ajax'
34
'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
46
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties