Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voetbal International verwacht liefst 2 wijzigingen in basiself Nederland tegen Frankrijk

Laatste update:

Het lijkt erop dat bondscoach Ronald Koeman tegen de Fransen vrijdag in ieder geval vasthoudt aan de achterste vijf namen. In dat geval vormen Bart Verbruggen, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Nathan Aké net als tegen Polen (1-2 winst) de Nederlandse defensie.

Op het middenveld lijken Jerdy Schouten en Tijjani Reijnders zeker van hun plaatsje, terwijl de journalisten van VI verwachten dat Veerman geslachtofferd wordt voor Wijnaldum. Voorin zou Xavi Simons plaats moeten maken voor Frimpong. Memphis Depay en Cody Gakpo completeren de voorhoede.

Vermoedelijke opstelling Voetbal International: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Wijnaldum; Frimpong, Memphis, Gakpo.

Algemeen Dagblad


Het Algemeen Dagblad denkt er precies hetzelfde over. Ook journalist Maarten Wijffels verwacht dat Koeman kiest voor Wijnaldum en Frimpong in plaats van Veerman en Simons. Wijnaldum speelde tegen Polen een half uur mee als invaller, Frimpong tien minuten.

Vermoedelijke opstelling Algemeen Dagblad: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Wijnaldum; Frimpong, Memphis, Gakpo.

Voetbalzone


Redacteur Jonathan van Haaster van Voetbalzone voorspelt geen wijzigingen in de basiself van Oranje. In Leipzig maakt men zich ondertussen klaar voor de kraker tussen Nederland en Frankrijk. De wedstrijd begint om 21:00 uur en is live te zien op NPO 1. De definitieve opstellingen worden rond 20:00 uur verwacht.

Vermoedelijke opstelling Voetbalzone: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Veerman; Simons, Memphis, Gakpo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Santiago Gimenez
5
Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
5
Domper voor Sparta: club loopt miljoenen mis na afgeketste transfer
4
PSV staat trio niet af voor Olympische Spelen; Ajax moet wel een speler missen
14
Held van Turkije wacht mogelijk schorsing voor kwartfinale tegen Nederland
0
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties