Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voetbal is een teamsport, maar een spits wordt beoordeeld op zijn goals'

Laatste update:

"Ik heb lang niet gescoord, te weinig", aldus Hoesen. "Dan is het lekker als je zo snel een goal maakt. Het is een teamsport, maar uiteindelijk word je apart beoordeeld. Als spits hoor je goals te maken." De wijze waarop maakt hem inmiddels niks meer uit. "Lelijke goals zijn voor een spits eigenlijk de lekkerste. Een mooie goal wordt veel over gezegd, maar aan het einde van het seizoen hoor je er niemand meer over."

Dankzij de vroege goal tegen buurman Heerenveen kende FC Groningen een vliegende start. Via Bryan Linssen liep de thuisploeg binnen achttien minuten uit naar 2-0, waarna Simon Thern na rust iets terugdeed namens de bezoekers. Het laatste woord was echter aan de thuisploeg: Mimoun Mahi tekende in de slotfase voor de 3-1 eindstand.

-

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties