Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voetballers die openlijk uitkomen voor homoseksualiteit zijn hartstikke gek'

Laatste update:

"Iedereen die dat doet is hartstikke gek", laat Lehmann optekenen in de Duitse media. "Je weet niet wat er gaat gebeuren. Je kunt het niemand adviseren, omdat het misschien niet meer leuk is om te voetballen." Lehmann had het 'vreemd' gevonden als hij tijdens zijn carrière al had geweten dat Hitzlsperger homo was. "Je staat namelijk iedere dag met elkaar onder de douche en er zijn andere momenten waarop het moeilijk is."

"Thomas is echter een speler die nooit heeft laten merken dat er iets was. Ten eerste is hij erg intelligent en ten tweede zag je het niet aan zijn manier van spelen." Volgens Lehmann is het haast onvermijdelijk dat een homoseksuele speler mikpunt van spot wordt. "Ik weet zeker dat er spelers zijn, ploeggenoten of tegenstanders, die continu grappen gaan maken. Het is niet zo dat er 25 intellectuelen in een kleedkamer zitten die gaan discussiëren over de geaardheid van iemand."

"Voetbal is een mannensport, je moet niet teveel nadenken", gaat Lehmann verder. "Ook de fans kun je niet blijven controleren. Als homoseksuele speler heb je daar wel mee te doen." De uitspraken van Lehmann zijn niet door iedereen goed ontvangen. Zo kopte de krant Stuttgarter Nachrichten een artikel met de tekst 'Lehmann praat zichzelf in de problemen'.

Voetballers moeten uit de kast durven te komen

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties