Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voetballers Leicester City gaan mogelijk als 'Sir' door het leven: 'Ik hoop het'

Laatste update:

"Wat zij hebben gedaan overstijgt het voetbal", zo verzekert de vakbondsleider donderdag in gesprek met diverse Britse media. "We moeten afwachten of de spelers passend worden geëerd door het kabinet, maar ik hoop het wel." Alleen voetballers uit Groot-Britannië kunnen de titel Sir krijgen. De buitenlandse spelers kunnen worden geëerd met een alternatief ridderschap.

"Succesverhalen als deze zijn heel speciaal. Leicester City heeft laten zien dat sport en voetbal een fundamenteel onderdeel zijn van dit land", zo benadrukte Taylor. "Zij hebben hoop gegeven aan alle teams en sporters die dachten dat zij het nooit ver zouden schoppen." Leicester City heeft de kampioenstrofee nog niet ontvangen, daar de landstitel maandag een feit was toen Tottenham Hotspur niet tot winst kwam bij stadsgenoot Chelsea.

"Riyad Mahrez speelde in de Ligue 2, een stage bij St Mirren liep op niets uit, maar uiteindelijk is hij door zijn collega's tot Speler van het Jaar verkozen", zo somde Taylor op. "Vardy werd weggestuurd bij Sheffield Wednesday, ging van Stocksbridge Park Steels naar Halifax Town en daarna naar Fleetwood, liep zonder succes stage bij Crewe en plotseling breekt hij een Premier League-record en is hij een van de beste spitsen van het land. Neem Kasper Schmeichel, het is nooit makkelijk om de zoon van een beroemde vader te zijn. Het zijn allemaal inspirerende verhalen, stuk voor stuk. Ze verdienen in de schijnwerpers te staan. Maar het gaat niet om individuen, het gaat in het voetbal om het zijn van een team. En dat hebben ze laten zien."

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet een oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
9
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties