Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voetbalminnend Spanje spreekt zich uit: De Gea moet voorkeur krijgen

Laatste update:

Een vrije trap van Juraj Kucka ging recht door het midden en leek houdbaar, maar Casillas verkeek zich in zijn 158e interland lelijk op de inzet. De doelman maakte op het WK in Brazilië en in de finale van de Champions League al een weifelende indruk. Uit de resultaten van een enquete op het digitale thuis van Marca wordt duidelijk dat liefst 83 procent van deelnemers voorstander is van een basisplaats voor David de Gea van Manchester United.

De Gea speelde tot dusver slechts twee A-interlands; in juni als invaller vriendschappelijk tegen El Salvador (2-0 winst) en vorige maand negentig minuten tegen Frankrijk (1-0 verlies). Del Bosque nam het donderdag na de nederlaag tegen Slowakije op voor Casillas. "Enkele minuten eerder had hij een goede redding in huis. Ik kon het vanaf de bank niet goed zien, maar het leek erop dat de bal een rare beweging maakte en Iker op het verkeerde been zette."

Ook uit een enquete op de digitale versie AS, na Marca de best verkochte sportkrant van Spanje, wordt duidelijk dat de Spaanse voetballiefhebbers het tijd vinden dat De Gea een kans krijgt. In aanloop naar het duel met Slowakije werd echter al gesuggereerd dat Del Bosque van plan was om in de twee EK-kwalificatieduels zoveel mogelijk voetballers in actie te laten komen. Een basisplaats van De Gea tegen Luxemburg lag en ligt zodoende al voor de hand.

-
David de Gea is klaar voor een basisplaats bij het nationale elftal van Spanje

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties